بدین معنی که در این رابطه، از ذهنیت هدف، وسیله را توجیه می کند برخوردار باشد چون این نگرش است که فرد را به سوی رویکردهای درمانی مختلف چون دارو درمانی، روان درمانی، درمان های مکمل، مشاوره و خانواده درمانی سوق می دهد با این همه بهترین راه مهار این اختلال شیوه دارو درمانی است که در بخش مربوطه اش با جزئیات کامل به این شیوه درمانی پرداخته خواهد شد.
درمان عوارض همزمان:
از آنجا که درگیری فرد با مشکلاتی چون اعتیاد، نارسایی های ارتباط محور، اضطراب و افسردگی و غیره می تواند به طور منفی کارکردهای نرمال و عادی روزانه اش را تحت تأثیر قرار دهد. بنابراین آراستگی به مکانیسم های کارآمد دفعی، پیش از هر چیزی نیاز به مهار مشکلات و عوارض اختلالاتی از این دست است.
اتخاذ یک شیوه زندگی سالم:
از آنجا که عوارض این اختلال بر روی خودباوری و خودپذیری فرد اثر منفی بر جای می گذارد و ناخودباوری نیز به نوبه خود استرس نرمال فرد را تشدید می کند بدین علت فرد باید تا سر حد امکان از دامن زدن به فشارهای روحی خودداری کرده و این مهم نیز از طریق اتخاذ یک شیوه زندگی سالم تحقق می یابد که از لازمه های اصلی آن تغذیه سالم، خواب کافی و ورزش و داشتن تحرک است.
همینطور از آنجا که خودانگاره منفی فرد را در گیر سیکل معیوب می کند بدین علت فرد باید به اشکال مختلف احساس خودبسندگی و خوداتکائیش را تقویت کرده و این مهم نیز از طریق کسب مهارت های لازمه مدیریت زمان، مهارتهای ارتباطی و توانایی های کاری حاصل می شود.
موضوع پیشنهادی پروپوزال روانشناسی :
رابطه بین عزت نفس و خود پنداره با اختلال بیش فعالی (ADHD) در نوجوانان