اما ما با پیشنهاد هزاران موضوع جدید برای پروپوزال پایان نامه روانشناسی بالینی در این وب سایت شما را شگفت زده کرده ایم. پیشنهاد انواع موضوع پروپوزال پایان نامه روانشناسی بالینی که هر موضوع در یک پست جداگانه به همراه توضیحات و معرفی کوتاه عرضه شده است.
معرفی موضوع پروپوزال پایان نامه روانشناسی بالینی :
شرم باعث جدایی ما از انسانهای پیرامون مان می شود و در نتیجه، بهبودی شرم مستلزم ایجاد پیوند و ارتباط با دیگران است. این اساسی و بنیادی ترین بعد در بهبودی شرم می باشد و هیچ گونه جایگزینی برای پیوند انسانی وجود ندارد. شرم را نمی توان در انزوا برطرف ساخت! شرم تنها در صورت پیوند انسانی در رابطه صمیمانه قابل بهبودی است که در آن فرد مقابل هم قادر به مشاهده شرم فرد باشد. گاه وقتها صحبت کردن در مورد رویدادهای اولیه دخیل در ایجاد نسخه های شرم مفید واقع می شود و گاه تمرکز بر وضعیت زندگی کنونی مفیدثر واقع می شود. در هر صورت درمانگران باید به طور مداوم به فرد برای تجربه شرم کمک کنند تا وی دریابد که هرچند دارای مشکل در مورد شرم است، اما مورد اساسأ اشتباه یا معیوبی در وجود وی راه ندارد و این تنها نسخه های شرم او هستند که چنین پیامی را منتقل می سازند. تنها از طریق پیوند با فرد دیگری است که می توان این باور را برای همیشه تغییر داد. وقتی که با فرد دچار شرم رابطه برقرار می کنیم باید از این دیدگاه با او پیوند داشته باشیم که همه ما انسان هستیم و در معرض سختی های زندگی، از جمله منابع شرم قرار می گیریم.
کارل گولدبرگ (۱۹۹۱) روان شناس معتقد است که درمانگر برای برقراری رابطه با شرم دیگری باید با شرم خود تماس برقرار کند. ما نمی توانیم از ورای نقاب حرفه ای به فرد دچار شرم کمک کنیم. وقتی که برای اولین بار با این گفته گولدبرگ مواجه شدم مطمئن نبودم که منظور او از در تماس بودن با شوم خود چیست و چگونه این امر می تواند به فهم و کمک به فرد دچار شرم کمک کند، اما هر چه با افراد شرمسار بیشتر کار می کنم به واقعیت بنیادین این گفته بیشتر پی می برم. از نظر من این گفته بدین معناست که با مراجع به درکی مشترک مبنی بر اینکه شرم جزئی غیرقابل اجتناب از زندگی انسانی است، برسیم و هیچ کس از جمله خود من از آن مصون نمی باشم. من به سهیم شدن در شرم مزمن و ناتوان سازی که برخی مراجعانم تجربه می کنند نمی پردازم، اما در عین حال می توانم به درک تجربه های آنها و برقراری رابطه با آنها بپردازم؛ زیرا من نیز لحظات شرم شدید را تجربه کرده ام. برخی افراد به ابداع برخی تکنیکها برای غلبه بر شرم پرداخته اند، اما موفقیت من در این حیطه از این رهگذراندک بوده است. در عوض بارها متوجه شده ام که مهم ترین مؤلفه در کمک به مراجعان برای غلبه بر شرم، چگونگی ارتباط است. باید همیشه یادمان باشد در حال رویارویی با فردی هستیم که شرم دارد و نه فردی که شرم است (یعنی اساسأ دچار عیب و نقص است). تماس فرد شرمسار با شخصی که شرم وی را مشاهده کرده و با این حال معتقد است که او فردی اساسأ خوب و سالم به عنوان یک انسان است میتواند به او کمک کند و بدین طریق است که نسخه های ناسالم قابل اصلاح می شوند.
موضوع پیشنهادی پروپوزال روانشناسی :
بررسی رابطه شرم و خودناتوان انگاری با صمیمیت زناشویی در زوج های شهر ...