موضوع جدید پروپوزال پایان نامه روانشناسی درباره اختلال خواب

از این دیدگاه انسان، هر که باشد، به منزله یک دستگاه زیست شناختی مورد نظر قرار داده می شود؛ دستگاههایی که به هنگام فرسودگی، یعنی بی رمقی عاطفی و بدنی، باید بتوانند بر اساس یک «اقدام ارادی» نیروهایش را بازسازی کنند و به سرعت کار خود را از سر گیرند. حقیقت این است که چنین رویکردی با دیدگاه روان شناسی رفتاری نگر، که الهام بخش تمامی این پژوهشها بوده است، در ارتباط است.

آثار استرس بر سلامت افراد را باید در دو سطح تحلیل نمود: یک سطح جامعه شناختی بررسی رفتار کلی افراد تنیده و یک سطح روان شناختی واکنش های فرد به تبع تاریخچه ژنتیکی و فرایندهای تحول یافتگی روانی تنیدگی می تواند خود را به صورت علایم بدنی مانند اضطراب، افسردگی تنش عضلانی، بی خوابی، اختلالات گوارش و قلبی و عروقی و... را نشان دهد و شیوه های پیشگیری می تواند به دو روش سنتی و مدرن استفاده گردد (بورک و همکاران، ۱۹۹۰؛ نقل از پنیز و همکاران، ۲۰۰۵). شیوه های سنتی مانند توسل به الكل به هنگام برگشت از کار که عوارض اختلال خواب و افسردگی را به همراه خواهد داشت. توتون، که به اختلالات قلبی و تنفسی و پاره ای از سرطان ها منجر خواهد شد.

شیر، شکلات، قهوه و جوشانده ها نیز بخشی از تجویزهای سنتی است. راه حل های جدید ضد استرس مانند مصرف ویتامین های ضد تنیدگی، خواب آورها، آرام بخش هاست. همه این درمان گری های سنتی و جدید در نهایت به خود درمانگری منتهی می شود و نخستین خط دفاعی ضد تنیدگی افراد را تشکیل می دهد، اما وقتی که اوضاع وخیم تر شود مراجعه به متخصصان پزشکی و روان درمانگری مشاهده میشود.


موضوع پیشنهادی پروپوزال پایان نامه روانشناسی :

بررسی اثر بخشی آموزش مهارت های ضد تنیدگی بر کاهش اضطراب و اختلالات خواب در دانشجویان ساکن در خوابگاه