پدیده خشونت از مقطع ابتدایی تا دبیرستان متداول تر شده و مشاوران مدرسه برای مداخله در بحران و برای برنامه های اصلاحی معطوف به پیشگیری از خشونت فراخوانده شده اند. با اطمینان میتوان گفت که به هنگام وقوع مصيبت هال ، این اشخاص جوان نسبت به واقعیت مرگ آگاه میگردند. چنین رخدادهایی با توان تمام به ما یادآوری می کند که از میزان زمانی که در این زمین در اختیار داریم مطلع نیستیم و شاید قادر به تحقق بخشیدن به رؤیاهایمان نباشیم.
یک گروه بحران محور برای ابراز کلامی ضربه، سوگ، خشم و ترسهای دانش آموزان، فرصتهایی در اختیارشان می گذارد. طی یک دوره بحرانی، موضوعات وجودی از جمله مرگ و نیستی، معنای زندگی و اضطراب وجودی جلوه بسیار واقعی به خود میگیرند. برای کسانی که یک گروه مدرسه را اداره می کنند ضروری نیست که روند احاطه شدگی توسط خشونت، پاسخگو بودن برای آن، با نزدیک شدن به چنین موضوعاتی را احساس کنند؛ در عوض، رهبران میتوانند از طریق ترغیب دانش آموزان به ابراز گری کامل احساسات و افکار خودشان عملکرد ارزشمندی را فراهم آورند.
نگرانیهای مشترک اعضای گروه میتواند تصدیق شود و هنگامی که به شدت نیاز باشد در این باره مورد حمایت قرار گیرد. گروه میتواند برای اشخاص جوانی که در آن شرکت کرده و برای مشاور نیز که ابراز گری گشوده به واکنشها را تسهیل میکند یک منبع غنی از شفا واقع گردد. جستجوی اضطراب وجودی احاطه شده توسط یک مجهول، وظیفه اصلی یک گروه متمرکز بر بحران محوری است.
موضوع پیشنهادی پروپوزال پایان نامه روانشناسی :
بررسی اثر بخشی رویکرد درمان وجودی بر کاهش خشونت و هویت من در نوجوانان مقطع متوسطه دوم