موضوع پروپوزال پایان نامه روانشناسی کودکان درباره شیردهی

اما پرسش اینجاست که آیا شیردهی در دلبستگی مادر به فرزندش تأثیرگذار است؟

برخی از طرفداران شیردهی معتقدند، شیر ندادن به فرزندتان ممکن است منجر به کاهش پیوند عاطفی میان مادر و کودک شود؛ اما آیا این مسئله صحت دارد؟

بسیاری از مادرانی که شیردهی را زودتر از موعد قطع می کنند یا از بدو تولد فرزندشان قادر به شیر دادن به او نیستند، بدون اینکه به آنها گفته شود این امر باعث بدتر شدن پیوند میان آنها و فرزندشان می شود به قدر کافی درباره این مسئله احساس گناه می کنند.

بریتون و همکاران (۲۰۰۶) ارتباط مستقیمی میان شیردهی و امنیت دلبستگی (استحکام پیوند عاطفی میان مادر و کودک) نیافتند؛ اما دریافتند به هر میزان که مادر نسبت به فرزندش پاسخگوتر و حساس تر باشد، نوزادش نیز به همان میزان دلبسته تر خواهد شد.

با وجود اینکه در این پژوهش، شیردهی دال بر وجود دلبستگی ایمن نبود، این مسئله نیز ثابت نشد که مادران شیرده نسبت به فرزندشان پاسخگوترند. این مسئله با پژوهشی قدیمی از هارلو (۱۹۵۹) ارتباط دارد.

او بچه میمون هایی را در آزمایشگاه پرورش داد. به منظور فراهم کردن غذا، یک میمون مفتولی و برای ایجاد آرامش، یک میمون پارچه ای برایشان ایجاد نمود.

میمون ها دلبستگی شدیدی به میمون پارچه ای پیدا کردند. وی نتیجه گرفت میمون ها برای ایجاد دلبستگی، به آسایش و آرامش بیش از غذا نیاز دارند.


موضوع پیشنهادی پروپوزال روانشناسی :

رابطه بین شیردهی و امنیت دلبستگی کودکان با سبک فرزندپروری مادران