موضوع پروپوزال پایان نامه روانشناسی درباره ADHD

برای مثال مسایلی چون آسیب مغزی، قرار گرفتن مستمر در محیطهای سربی، تولد زودهنگام، قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی دفع آفات، استنشاق دود سیگار، التهاب مغز و مننژیت (التهاب پرده های مغز ) سبب ابتلای فرد به بیماری (ADHD) می شود.

از طرف دیگر یافته های پژوهشگران ژن شناس حاکی از این است که تغیییر و تحولات توارثی در کودکان مبتلا به (ADHD) محسوسا بیشتر از کودکان سالم بوده و این تحولات و تفاوت ژنی در این قربانیان است که کاستی های یادگیری تمرکز محور و رفتارهای غیر طبیعی مبتلایان به این اختلال را توجیه می کند. چون همین مطالعات نشان می دهند که در کودکان مبتلا به این اختلال، بخش هایی از ژن های مرتبط مفقود بوده و یا این ژنها شکل بخصوصی دارند که این مسئله بر روی کارد نرمال مغز اثر بازدارنده برجای می گذارد.

به زبان ساده تر، این تغییر و تحول صدها ژن مرتبط است که فرد را درگیر این مشکل کرده و همین تغییرات گسترده ژنی است که سبب می شود که فرد مبتلا عوارض نشانگر خاص خودش را داشته باشد. با این همه اگر چه دانشمندان بر روی نقش آفرینی تغییر و تحول ژنها در بروز این اختلال مهر تأیید زده اند با این همه هنوز هم ژن مشخصی در رابطه با این اختلال مورد شناسایی قرار نگرفته است لذا بدین علت است که هنوز هم نمی توان این اختلال را با آزمایشات ژنتیکی مشخص کرد.

به هر صورت اگر چه امروزه نیز جهت تشخیص این اختلال از نشانه های رفتاری و روانی گویا استفاده می باشد با این همه این روش تشخیص هرگز بدین معنی نیست که در آینده نمی توان از آزمایشات تشخیصی ژنتیکی استفاده کرد.


موضوع پیشنهادی پروپوزال روانشناسی :

بررسی اثربخشی بازی درمانی بر کاهش استرس و افزایش توانمندی تحصیلی در کودکان بیش فعال ...