پژوهشها در مورد فرآیندهای زیربنایی اختلال اضطراب فراگیر و درمانهای مرتبط با آن نسبت به سایر اختلالها در ابتدای راه خود قرار دارد.
علاوه بر این، در بررسیهای انجام شده در میزان انتشار مقاله ها در زمینه اختلالهای اضطرابی، اختلال اضطراب فراگیر به طور ثابت یکی از کمترین اختلالهای اضطرابی بوده که مورد پژوهش قرار گرفته و مقالاتی در ارتباط با آن چاپ شده است (داگاس و همکاران، a۲۰۱۰).
به عنوان یک نتیجه گیری کلی، نهایتا هیچ پژوهشی در باب انطباق بالقوه پروتکلهای درمان روان شناختی اختلال اضطراب فراگیر بر طبق ویژگیهای جمعیت شناختی از قبیل جنس و قومیت انجام نشده است.
با این حال سن مراجعان تا اندازه ای بیشتر مورد توجه قرار گرفته است، به طوری که انطباقهای درمانی برای بزرگسالان مسن تر صورت گرفته است (استانلی و نوی، ۲۰۰۰).
با این وجود اگر چه درمان شناختی رفتاری برای اضطراب در کودکان و نوجوانان مورد بررسی قرار گرفته (فور و همکاران، ۲۰۰۹) پژوهش در زمینه پروتکلهای خاص اختلال اضطراب فراگیر انجام نشده است.
تا به امروز، هیچ پژوهشی در باب مطالعه کارآمدی درمان شناختی - رفتاری مبتنی بر عدم تحمل ابهام بر طبق متغیرهای جمعیت شناختی مذکور انجام نشده است.
موضوع پیشنهادی پروپوزال روانشناسی :
بررسی اثر بخشی درمان شناختی - رفتاری مبتنی بر عدم تحمل ابهام بر اضطراب در کودکان و نوجوانان