در حال حاضر در سراسر کشور بسیاری از آموزگاران از بازیهای آموزشی ویدئویی به عنوان شیوهای تعاملی برای انتقال اطلاعات استفاده می کنند.
آنها قدرت این رسانه را برای درگیر کردن هرچه بیشتر دانش آموزان در امر یادگیری تصدیق می کنند.
متخصصان سرطان نیز برای مشارکت و درگیر کردن هرچه بیشتر بیماران جوان در مداوای بیماری خود، از قدرت بازیهای ویدئویی سود جسته اند.
بازی ری - میشن ویژه بیماران سرطانی جوان طراحی شده است.
این اولین بازی ویدئویی است که از لحاظ علمی نشان داده است می تواند پیگیری و موفقیت درمان را بیشتر کند.
بیمارانی که این بازی را انجام می دهند در مقایسه با گروه کنترل گروهی که این بازی را انجام نمی دهد هم در شیمی درمانی سطح خون بالاتری را حفظ می کنند و هم رژیمهای درمانی مربوط به سرطان را بیشتر رعایت می کنند.
مطالعات زیادی از فواید بازیهای نرم افزاری برای حفظ نشاط و سرزندگی جسمی و روحی افراد میانسال و همچنین از مزایای شبکه های اجتماعی مجازی برای حفظ تماس با دوستان و اعضای خانواده و حتی پیدا کردن دوستان جدید خبر می دهند.
درواقع امکان کاربرد مثبت تکنولوژی مجازی بیشمار است اما اشخاصی که به طور افراطی بازی می کنند نمی توانند استفاده مثبت و متعادلی از این رسانه داشته باشند.
بعضی از این افراد به طور موقت بازی را کنار می گذارند، اما برای آنکه بازگشت دوباره ای صورت نگیرد باید ماجرایی در دنیای واقعی آنها را درگیر کند که در خور مهارتهای آنها باشد. خوشبختانه دنیای تجارت در بحبوحه تغییر است و این احتمال وجود دارد که دنیا به این درک برسد که به بسیاری از توانمندیهای این افراد نیاز دارد.
مدیران اقتصادی امریکا رفته رفته به توان رهبری و مدیریت بسیاری از بازیکنان مجازی پی می برند.
میلیونها بازیکن همه روز بازی می کنند و در محیطهای چند بعدی مجازی به رقابت می پردازند.
این بازیکنان در محیط بازی به امر سازماندهی، پرورش مهارتها و ایفای نقش های مختلف می پردازند.
این روزها مدیرانی وارد عرصه کار می شوند که در گزینش، سازماندهی، ایجاد انگیزه و هدایت گروههای بزرگ بازیکنان به سمت یک هدف مشترک تبحر دارند.
این بازیکنان این مهارت را در خود پرورش می دهند که بتوانند با وجود اطلاعات ناقص فورا تصمیم گیری کنند.
این افراد براساس اطلاعاتی که تیم در اختیارشان قرار میدهد پیوسته به ریسک های حساب شده اقدام می کنند.