موضوع غیرتکراری پروپوزال پایان نامه روانشناسی

طی یک تحقیق مشخص شد کودکانی که گفت و گوهای بیشتری درباره ی دوستی با والدینشان داشتند، بیشتر هم مورد محبت و علاقه ی دیگر کودکان قرار گرفتند (لايرد، پتیت، میزه و لیندسی، ۱۹۹۴). تکنیک های زیر را می توان جهت پرورش مهارتهای اجتماعی به کار بست: به کودک خود بیاموزید که حالات چهره را تشخیص دهد.

برای یافتن عکس هایی دربارهی حالات چهره، در اینترنت جستجو کرده یا تصاویر قدیمی را از مجلات ببرید و از فرزندتان بپرسید که فرد موجود در تصویر چه حالتی را نشان میدهد. از کودک خود بخواهید که از اسامی افراد برای جلب توجه آنها استفاده کند، اما توضیح دهید که می بایست تا پایان مکالمه ی فردی با فرد دیگر صبر کرده و از قطع کردن جریان مکالمه افراد اجتناب کند. برایشان توضیح دهید که گاهی اوقات افراد در آن واحد یک چیز را می خواهند، اما در این مواقع گرفتن نوبت ضروری است.

دفعه ی دیگری که مشاهده کردید کودکتان بر سر یک اسباب بازی با کودک دیگری در جدال است، از این فرصت استفاده کرده و به آنها بگویید به نوبت از آن استفاده کنند. به آنها بگویید که هر کدام می توانند به مدت دو دقیقه از اسباب بازی استفاده کنند. همچنین بخواهید تصمیم بگیرند نفر بعدی کدامشان خواهد بود. برای کودکان فعالیت های مشارکتی ترتیب دهید، مانند ساختن یک ایستگاه فضایی با الگو یا کشیدن یک نقاشی دیواری روی تکه کاغذی بلند.


موضوع پیشنهادی پروپوزال روانشناسی :

رابطه بین مهارت های اجتماعی و همدلی با سبک فرزند پروری والدین کودکان