چنین چیزهایی اگر طبق انتظار آنها پیش نرود (مثل بهترین نمرات، بهترین عملکرد)، آنگاه دچار اضطراب می شوند. ریچاردز و همکارانش در دانشگاه بریگهام یانگ مطالعه ای را بر روی ۱۵ دانشجو از فرقه مورمون که خصوصیت کمال گرایی داشتند، انجام دادند.
دانشجویان در هشت جلسه مشاوره گروهی شرکت کردند. این جلسات بر آموزش مراجعان درباره کمال گرایی تمرکز داشت و با تکیه بر روش های شناخت درمانی، به مراجعان کمک می کرد تا بر کمال گرایی غلبه کنند. در این مطالعه، پژوهشگران از راهنمای شناخت درمانی پراپست استفاده کردند. همچنین در مورد مسائلی از قبیل پذیرش خود علی رغم کاستی ها، بخشش، متانت، توبه مسیح و رشد معنوی به عنوان یک فرایند در طول زندگی، به عنوان بخشی از آموزه های فرقه مورمون بحث نمودند.
از تصورات مذهبی نیز استفاده شد. در پایان درمان، دانشجویان بهبودی چشمگیری را در علایم افسردگی، کمال گرایی، عزت نفس و سلامت معنوی نشان دادند. هر چند که این مطالعه تفاوتی را بین افراد مذهبی و غیر مذهبی از لحاظ مشکل کمال گرایی ثابت نمی کند، اما نشان میدهد که کمال گرایی می تواند در برخی افراد مذهبی به عنوان یک مشکل وجود داشته باشد و همچنین نشان می دهد که رویکردهای روانشناسی ایمان بنیانی وجود دارند که می توانند به این افراد کمک کنند.
موضوع پیشنهادی پروپوزال روانشناسی :
رابطه بین کمال گرایی و سلامت معنوی با گرایشات مذهبی در دانشجویان