شواهد کافی در دست است که این رفتارها موانعی در سر راه تلاش کودکان در روند اجتماعی شدن هست و تکرار جرم را برای افرادی که از دفاتر کاریابی اجتماعی در برنامه های مداخله ای بحرانی ارجاع داده می شوند، به طور قابل توجه افزایش می دهد. رفتارهای چالش انگیز یک تأثیر منفی روی فعالیت های اساسی مثل زندگی خانوادگی، فعالیتهای آموزشی و اشتغال دارند. در یک مطالعه گسترده از این نوع تحقیقات روی تقریبأ ۱۰۰۰۰ کودک نشان داد که اصلی ترین عامل شکست تحصیلی زود هنگام وجود مشکلات رفتاری می باشد. وجود مشکلات رفتاری می تواند عامل مناسبی در پیش بینی مشکلات مدرسهای ناشی از عواملی از قبیل فقر، اختلال شنوایی و بینایی و پایین بودن وزن در هنگام تولد باشد.

مطالعه ای در این زمینه نشان میدهد که تقریبأ ۴۰٪ گزارش های معلمان پیش دبستانی در مورد اخراج کودکان در هر سال مربوط به مشکلات رفتاری می باشد. به علاوه بعضی از مشکلات رفتاری می تواند به عنوان رفتار فیزیکی برای کودکان و کسانی که با آنها کار می کنند مطرح باشند. ارزیابی طبیعت و عملکرد این رفتارها برای برنامه ریزی درمانی موفق ضروری است؛ بنابراین ابزار لازم برای شناسایی و ارزیابی رفتار چالش انگیز در بخش دوم نشان داده می شود.


موضوع پیشنهادی پایان نامه روانشناسی :

بررسی اثر بخشی آموزش نحوه مدیریت رفتارهای چالش انگیز بر بهبود فعالیت های آموزشی و افزایش شادکامی در دانش آموزان دارای نقص جسمانی