موضوع پروپوزال پایان نامه روانشناسی کودک درباره عملکرد تحصیلی

انجام برخی از تکالیفی که معلمان مدارس ابتدایی برای کودکان تعیین می کنند، ممکن است برای آنها دشوار باشد.

با این حال، والدین باید از انجام تکلیف برای کودک بپرهیزند. برای مثال، اگر معلم پروژه ای درباره رومیان تعیین کرده است، والدین می توانند به فرزندشان نحوه جست و جوی موضوع را در اینترنت یا کتاب به او بیاموزند؛ اما پس از آن باید اجازه دهند کودک خود پروژه را تکمیل نماید.

اگر والدین درباره استاندارد بودن تکالیف تعیین شده نگران هستند، می بایست به معلم رجوع کنند. علاوه بر اینها، پرسش دیگر این است که آیا تکالیف برای کودکان مفیدند یا خیر. کوپر و همکاران (۲۰۰۶) نتایج تعدادی از تحقیقات را درباره مؤثر بودن تكاليف تحلیل نمودند.

آنها دانش آموزانی را که تکالیفی برایشان تعیین شده بود با دانش آموزانی که هیچ تکلیفی نداشتند، در شرایطی که مطالعات بسیار دقیق کنترل شده بودند، مقایسه کردند. دانش آموزانی که برای آنها تکالیفی تعیین شده بود، عملکرد بهتری داشتند. اما مطالعاتی که کنترل در آنها چندان قرص و محکم نیست، ارتباطی میان موفقیت و انجام تکلیف در دانش آموزان دبستانی نیافته اند.

مطالعات نشان می دهند، انجام تکالیف بر موفقیت دانش آموزان راهنمایی يقين تأثیرگذار است. با این وجود، کودکان در سنین هفت و هشت و نه نباید هر شب بیش از ۹۰ دقیقه و دانش آموزان بزرگ تر و در سنین مدرسه راهنمایی نیز نباید هر شب بیش از دو ساعت و نیم صرف انجام تکالیف کنند؛ زیرا بیش از این زمان بازده آنها کاهش می یابد (کوپر، ۱۹۸۹؛ کوپر، رابینسون، و پاتال، ۲۰۰۶).


موضوع پیشنهادی پروپوزال روانشناسی :

رابطه عملکرد تحصیلی و میزان یادگیری با انجام تکالیف در دانش آموزان مقطع ابتدایی